La schi în Zillertal: Informaţii Utile

8 02 2010

Date tehnice

Distanţa totală parcursă cu maşina: 3522 km, din care 210 în Zillertal până la şi dinspre pârtii
Motorină: 360 RON +121 Euro
Taxe de drum: 13,4 Euro + 25 RON
Cazare: 465 Euro/5 pers/7 nopţi
Skipass: 193 Euro/pers pentru 6 zile în toată zona Zillertal

Sfaturi utile

– În Zillertal sezonul începe mai târziu decât în alte zone, pe 6 decembrie.
– Dacă tot mergeţi cu maşina n-ar strica să vă luaţi un foen pentru a vă usca clăparii în cazul în care gazda are probleme cu căldura în vreo seară.
– Dacă aveţi de ales între suport de schiuri şi portbagaj de maşină, recomand cu căldură portbagajul. E mult mai comod, iar consumul este acelaşi.
– Nu recomand sub nici o formă călătoria fără cauciucuri de iarnă. Când ninge serios nu fac faţă nici austriecii şi nici ungurii. Noi, cu cauciucuri de iarnă cu tot şi am făcut 16 ore între Innsbruck şi Oradea când a nins.
– La început de sezon preţurile sunt mai mici, pârtiile mai puţin aglomerate şi se găseşte şi cazare până mai pe ultima sută de metri. Numai zăpadă să fie.

Toată povestea schiului din Valea Ziller aici.

Anunțuri

Acțiuni

Information

2 responses

9 02 2010
Andrei Pana

Foarte frumoasa excursie si mai ales foarte frumoasa descrierea 🙂

22 02 2010
felicia

Interesanta povestea la schi in Austria!

Concluzia este ca ai partii pe ghetar dar nu prea ai cum sa te bucuri de ele din cauza frigului 🙂

Eu am prins la Sinaia -15 grade si imi cam imaginez cum v-a fost!

Felicitari si mulumim de informatiile utile!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s




%d blogeri au apreciat asta: